Financieringen

Geld lenen is niet meer zo eenvoudig als voorheen. Toch kunt u als ondernemer om verschillende redenen behoefte hebben aan extra financiële middelen. Naast bankleningen en kredietfaciliteiten zijn er tal van alternatieve financieringsmogelijkheden, zoals crowd funding, investeerders, participatiemaatschappijen, leasing en factoring.

Welke financieringsvorm u ook kiest, voor een succesvolle financiering is een goed onderbouwde financieringsaanvraag noodzakelijk. Hierin geeft u antwoord op en krijgt u inzicht in de volgende aspecten:

– de activiteiten van uw onderneming
– de werkelijke financieringsbehoefte
– de kansen en bedreigingen
– de meerjarenbegroting
– de liquiditeitsplannen
– de doelstellingen die u met de gevraagde financiering beoogt.

Een goed onderbouwde financieringsaanvraag vergroot de kans op een positief besluit van potentiële financiers. Om die reden is deskundige begeleiding bij het indienen van de aanvraag een belangrijke stap op weg naar succes. De adviseurs van EuroMerger staan u professioneel bij. Zij nemen uw werk en zorgen uit handen en voeren de regie. Vanzelfsprekend nemen zij hierin ook de combinatie van financieringsvormen mee als mogelijke oplossing voor uw financieringsvraagstuk.

Neem contact op